Vojko V, Let 3, Kawasaki 3P i brojni drugi na novom Hoomstocku!
8. ožujka 2019.
Music Box (10094 Članci)
Podijeli

Vojko V, Let 3, Kawasaki 3P i brojni drugi na novom Hoomstocku!

Festivalska sezona ove godine započet će u Humu na Sutli 14. izdanjem Hoomstocka, festivala koji će se prvi puta u svojoj povijesti održati prvog srpanjskog vikenda, točnije 5. i 6. srpnja. Na humskoj pozornici i ove će godine nastupiti neka od najvećih imena alternativne glazbene scene.

Lineup predvode riječki rockeri jedinstvenog modnog izričaja Let 3 koji se nakon 5 godina ponovno vraćaju pred humsku publiku. Ne sumnjamo kako će ova prvorazredna rock atrakcija ponovno izazvati potres svjetskih razmjera.

Mislili ste zaobići Hoomstock 2019? – Vojko V. kaže: „Ne može“. Taj splitski reper i glazbeni producent bez dlake na jeziku kojeg cijeni i publika i struka po prvi puta dolazi u Hum na Sutli. „Zovi čovika“, „Pasta Italiana“, „Kako to“ samo su neki od singlova koji su ga vinuli u visine. O trenutnoj mega popularnosti Vojka govore rasprodani koncerti u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Čakovcu, Splitu…

Još jedni povratnici na Hoomstocku – Kawasaki 3p prošle su godine proslavili 25 godina postojanja. Ovaj vrhunski zagrebački punk sastav  ne treba puno predstavljati, a uživo ih se definitivno isplati vidjeti.

Nakon naleta Them Moose Rush nećete znati što vas je snašlo. Ova beskompromisna bjelovarska mašina u punom je stvaralačkom zanosu već osam godina i tek se zahuktava. Nastupali su na brojnim festivalima u zemlji i inozemstvu, uskoro će izbaciti i 4. album, a trenutno se pakiraju za dvotjednu EU i UK turneju.

Ovogodišnji Hoomstock neće zaobići ni Paul The Walrus – zagrebački indie/pop/rock bend koji je u godinu dana svoga postojanja ostvario zapažene nastupe na domaćim festivalima. Dovoljno je reći da je njihova glazba inspirirana kultnim bendovima poput Beatlesa, Beach Boysa, Tame Impale, Oasis-a…

Festivalske ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 60 kuna. U prodaji je i paket „Okupi ekipu“ koji uključuje 3 festivalske ulaznice, a cijena paketa je 150 kuna. Navedene cijene ulaznica vrijede do 04.04.2019. kad slijedi objava novih izvođača. Vidimo se na Hoomstock 2019.!

Foto: Nikola Knežević