U Kaštelima na prvom Lovestock festivalu nastupaju ABOP, Punčke i drugi!
18. travnja 2019.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

U Kaštelima na prvom Lovestock festivalu nastupaju ABOP, Punčke i drugi!

Klupska techno senzacija ABOP nastupit će na otvaranju prvog festivala ljubavi u Kaštelima. Radi se o novom festivalu koji će se u središtu Kaštel Lukšića na prostorima Kulturnog centra, Novog parka i plaže Šhoulavy održati od 13. do 16. lipnja ove godine.

Kaštela grad ljubavi ili Lovestock festival održat će se u organizaciji Kaštelanskog kazališta i uz besplatan ulaz i kampiranje svim posjetiteljima festivala. Osim velikih glazbenih zvijezda, grupe ABOP, u koncertnom dijelu festivala nastupiti će sarajevska skupina Foxy Head, Grefran iz Bihaća, svoj posljednji koncert u Hrvatskoj održat će Punčke, a Senka Bulić još će se jednom preobraziti u veliku Patti Smith u svojoj predstavi/performansu „Dream of Life“.

Kako se radi o kreativnom festivalu čiji program i aktivnosti traju tijekom cijela tri dana, organizatori su najavili radionicu glume Martine Kartelo, radionicu plesa Nataše Pavlov, beach party „From Russia with Love“ Angelike Anokhine, Fire Show, pričaonice za djecu i još puno toga što će biti otkriveno do početka samog festivala ljubavi, a cijeli program kreirat će i svi posjetitelji festivala.

Foto: Konrad Lovrenčić