Mahkey u petom singlu pjeva o nadi povratka u sretne dane kada cvatu cvjetovi svibnja!
1. svibnja 2019.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Mahkey u petom singlu pjeva o nadi povratka u sretne dane kada cvatu cvjetovi svibnja!

Treba li vam dokaz da dubina duše nema veze s godinama, da i divlji rockeri u sebi skrivaju nježnost?

Procvjetali su “Cvjetovi svibnja”, novi singl Mahira Kapetanovića Mahkeya. Balada u kakvoj ga ne očekujete nosi nešto kišno u sebi, cijelo proljeće jedne nemirne duše. Tekst, glazbu i izvedbu potpisuje Mahkey, koji je singl objavio u sklopu vlastite diskografske kuće Paprika Records, a u suradnji s producentom Rejhanom Okanovićem.

Ljubav je vječna inspiracija, a Mahkey svojim petim samostalnim singlom ipak pjeva o nadi povratka u sretne dane, u dane kada cvatu cvjetovi svibnja.

Upoznali smo ga u prvoj sezoni The Voicea, njegovu rockersku rašpu slušali u A strani, ali Mahkey je aktivan i kada televizijske kamere nisu upaljene. Iza njega je studijski album “Ne jebe zgodan, nego uporan”, a prošloga Božića pjesmom “Skriveni Božić” i humanitarnom akcijom podizao je svijest o beskućništvu u suradnji s hrvatskom mrežom za beskućnike.

“Cvjetovi svibnja” sažimaju koliko prolaznosti, melankolije i žala, ali i radosti može živjeti u jednom glazbeniku, koliko se ljubavi ugasilo suzama i koliko litara voska izgorjelih svijeća je potrebno da ponovno procvjetaju cvjetovi svibnja.