Antonela Doko objavila spot za pjesmu sa Zagrebačkog festivala – “Sve osim nas”
10. svibnja 2019.
Music Box (7891 Članci)
Podijeli

Antonela Doko objavila spot za pjesmu sa Zagrebačkog festivala – “Sve osim nas”

Mlada Riječanka Antonela Doko, jedna od najboljih mladih pjevačica u Hrvatskoj, predstavlja spot za pjesmu “Sve osim nas” koju je izvela na 66. Zagrebačkom festivalu.

To je bio njezin četvrti nastup na festivalu na kojem je i ove godine bila jedna od najmlađih sudionica. No, za Antonelu se može reći kako je već etablirana na hrvatskoj glazbenoj sceni koju je više puta osvojila hitovima “O čemu pričamo” (najemitiranija pjesma 65. Zagrebačkog festivala), “Odlična stvar” i “Onaj dan”, a tu su i zanimljive suradnje s Lorenzom na pjesmi “Sve što pomislim” i s Nenom Belanom i Igorom Geržinom na obradi velikog hita Dine Dvornika “Ella E” kojeg je izvela na dodjeli nagrada Porin. Ove godine imala je i dvije nomacije za Porin, a 2017. godine osvojila je ovu prestižnu nagradu za najbolju novu izvođačicu.

“Sve osim nas” nastavak je uspješnih singlova Antonele Doko. Pjesmu potpisuju Ines Prajo (glazba i tekst) i Ivan Popeskić (aranžman). Upravo je objavljen i video spot kojeg je radio Igor Modrić, a koji je premijerno prikazan na CMC televiziji.