Disciplin A Kitschme najavila ekskluzivni koncert u Močvari!
25. svibnja 2019.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Disciplin A Kitschme najavila ekskluzivni koncert u Močvari!

Prvo i najvažnije – Disciplin A Kitschme nakon četiri godine ponovo dolazi u Močvaru odsvirati  ekskluzivni koncert povodom recentnih reizdanja “londonske faze” benda.

Albume “I Think I See Myself On CCTV” (1996.),“Heavy Bass Blues” (1998.) i “Refresh Your Senses. NOW!” (2001.) na tržište je ponovo vratio Mascom Records u formi dvostrukih vinilnih izdanja i cd box seta “Ove Ruke Nisu Male… 4”, a Disciplin A Kitschme će se na ovom koncertu i samo za ovu priliku, uz neizbježni set “najlepših hitova” vratiti i materijalu iz devedesetih kada su svijetu predstavili kombinaciju junglea, drum’n’bassa i bluesa s kakvom se do tada nije susreo.

Legendarna londonska formacija Disciplin A Kitschme s radom je krenula tijekom 1994. godine, jednako radikalna kao i u prethodnoj inkarnaciji, i odmah biva zapažena na lokalnoj klupskoj sceni. Kako su pjesme iz londonske faze Disciplin A Kitschme vremenom sve manje bile zastupljene na koncertnom repertoaru benda, reizdavanje ovih albuma sjajna je prilika da se podsjetimo vremena kad je naš pokazao njihovima kako se “na ruke” svira muzika za ples.

Ulaznice za koncert Disciplin A Kitschme 7. lipnja u Močvari možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna (Entrio.hr), a na dan koncerta bit će 100 kuna.

Foto: Tin Bedenko