Tony Cetinski snimio spot za pjesmu “Svaka tvoja laž” u stilu Muppeta
17. lipnja 2019.
Music Box (6461 Članci)
Podijeli

Tony Cetinski snimio spot za pjesmu “Svaka tvoja laž” u stilu Muppeta

Otkačene lutke u kojima su uživale, ali i odrastale mnoge generacije, poslužile su kao inspiracija za novu glazbenu priču Tonyja Cetinskog.

‘Muppet’ Tony kao savršena kopija originala, gdje pratimo njegove čudne i neobuzdane dogodovštine iz noćnog provoda, u kojem mu se nije pridružila djevojka. Razočaran i nesretan zbog propalog dogovora prepustio se provodu u društvu prijatelja. Cijeli scenarij ove otkačene priče osmislio je sam Tony, a sve je u djelo proveo redatelj Paolo Gentilini koji je zaslužan i za njegove odlične spotove ‘General bez činova’ i ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’.

‘Hvala cijelom mom kreativnom timu i diskografu koji se trude ispuniti sve moje želje kao i sprovesti ih u dijela. Napokon imam svog dvojnika, u obliku lutke pa ne moram biti u svakom spotu osobno. Najveće hvala svima i na ljudskosti, kao i publici koja me podigne kad je teško. Volim vas. Vidimo se na turneji!’, poručio je Tony.

Ovoga puta imamo prilike vidjeti nešto drugačije video izdanje koje nam donosi cijela kreativna ekipa predvođena Tonyjem.

Nova pjesma ‘Svaka tvoja laž’ dolazi s aktualnog albuma ‘Kao u snu’ kojim je ponovno potvrdio status jednog od najtraženijih regionalnih pjevača. Sve to, uz hitove iz prebogate karijere, Tony je na svoj jedinstven način pretvorio u najveću regionalnu koncertnu turneju #samoljubav koja ruši rekorde.

Petak, 22.6. rezerviran je za novu postaju spomenute turneje, Tašmajdan u Beogradu. Publika, kao i bend, ali i sam Tony, jedva čekaju trenutak kada će stati na pozornicu i krenuti kroz još jedno nezaboravno glazbeno putovanje.

Foto: Paolo Gentilini