Regius festival spaja Hrvatsku s pet partyja!
25. lipnja 2019.
Music Box (10587 Članci)
Podijeli

Regius festival spaja Hrvatsku s pet partyja!

Ostalo je nešto više od dva tjedna do devetog izdanja šibenskog Regius festivala. 12. i 13. srpnja na novoj lokaciji, bivšem kampu Martinska, orit će se zvuci najbolje alternativne regionalne glazbe koju će publici prirediti: Električni orgazam, Zoster, Eyesburn, Sajsi MC, Stoka, Cold Snap, Them Moose Rush, Linkin Park tribute band – Piknik Park i uz njih još 5 DJ aktova.

Zagrijavanje za festival počinje već u četvrtak, 27. lipnja kad će se održati čak dva promo partyja. Jedan u Rijeci u Pajol baru na Pećinama i drugi u Zadru u Indie baru. U Rijeci će glazbu puštati Ličo & Palačinka Soundsystem, a u Zadru će se održati glazbeni kviz i slušaonica na temu šibenskih festivala koje je pripremio Roko Mandić.

Regiusova karavana nakon toga odlazi u Zagreb u Beertiju u Hatzovoj ulici gdje će se četvrtog dana u srpnju održati treći promo party kad će glazbu puštati dva šibenska glazbena novinara, Samir Milla (Večernji.hr) i Marko Podrug (Ravno do dna).

Naravno, promo party neće zaobići ni Regiusov rodni grad, Šibenik. Uvertira u vikend bit će u petak, 5. srpnja u Barcodeu uz izvorno šibensko. Publika će se razgibati uz rock zvukove REAH benda kojeg čine Tomislav Šantić, Ivan Ković i Šime Petrić. Nakon njih slijedi after unutar kluba kojeg diktiraju rezidenti Regius festivala – Škalja i Sokol.

Uoči samog festivala, posljednji promo party održat će se u Splitu u klubu Kocka u subotu, 6. srpnja kad će nastupiti Los Santos koji nastupaju i na festivalu, Nikki Peducci i reper Adam Ruganje.

Na svakom od ovih partyja gosti će imati prilike osvojiti festivalske ulaznice koje uključuju i besplatni kamp. Čarobna lokacija na ulazu u šibenski kanal, pretvorit će se ovog ljeta u festivalsku oazu za sve glazboljupce, a ugostit će čak šest festivala kroz srpanj i kolovoz.

Ukoliko još niste isplanirali ljeto 2019., Martinska bi vam svakako trebala biti na radaru kao idealna kombinacija sunca, mora i glazbe.

Ulaznice za Regius festival možete pronaći na: https://www.regius-festival.com/ulaznice/

Za ekipu prijatelja koji kupe četiri ulaznice, peta je gratis samo preko Entrio sustava.