Zsa Zsa u nikad opuštenijem izdanju u novom singlu “Zarobljena”
20. srpnja 2019.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Zsa Zsa u nikad opuštenijem izdanju u novom singlu “Zarobljena”

Mlada pjevačica Zsa Zsa snimila je novu pjesmu intrigantnog naziva ‘Zarobljena’ u kreativnoj radionici  diskografske kuće Rubikon Sound Factory iza koje stoje priznati autor Ante Pecotić i producent Bojan Šalamon Shalla.

Zsa Zsa ima velika očekivanja od pjesme jer joj je zarobila srce:

“Zanimljivo je da smo ovoj pjesmi pristupili najopuštenije do sada, a rezultat je fenomenalan jer smo svo troje dali svoj kreativni doprinos. Ante je čarobnjak riječi i temu ljubavi koja je opjevana već u toliko puno pjesama učinio je opet posebnom i drugačijom. Shallina produkcija me ponovno oduševila, on je svjetski producent i drago mi je da radi baš sa mnom, mislim da smo svi skupa odlična kombinacija.”

Video spot je sniman u produkciji Sestrica na predivnim lokacijama pitoresknog mjesta Bošana i na otoku Pagu, a redatelj Luka Sepčić prepoznao je glumački talent Zsa Zsa te pred nju stavio prave glumačke zadatke.

“Snimili smo pravi ljetni spot i hvala glumcu Dragi Peziću na opuštenosti koju je prenio na mene. Glazba kao životni poziv je divna jer te stavlja u neočekivane situacije pa sam na par sati postala i glumica”, kaže sjajna Zsa Zsa koju ovo ljeto čeka puno koncerata, a već iduće godine objavit će i svoj album prvijenac na kojem će se naći njeni hitovi “Sve u meni se budi”, “Pruži mi ruku”, “Kada budemo sami”, “Tragom tvojih tragova”, “Sve što hoću”, aktualna „Zarobljena“, ali i još nekoliko sasvim novih pjesama.

Foto: Luka Sepčić