Michael Kiwanuka pjesmom “You Ain’t the Problem” najavio novi studijski album!
14. kolovoza 2019.
Music Box (9742 Članci)
Podijeli

Michael Kiwanuka pjesmom “You Ain’t the Problem” najavio novi studijski album!

Michael Kiwanuka najavio je detalje oko objave svojeg trećeg studijskog albuma “KIWANUKA”. Album će objaviti 25. listopada, a već sad nam je dostupan i prvi singl s albuma – “You Ain’t the Problem”.

Michael Kiwanuka je svoj novi album snimao u New Yorku, Los Angelesu i Londonu, a produkciju potpisuju Danger Mouse i Inflo, koji su radili i na njegovom albumu “Love & Hate”. Za svoj novi album Kiwanuka objašnjava: “Mislim da je moj prošli album bio poput terapije. Ovaj govori o osjećaju zadovoljstva samim sobom. Govori o prihvaćanju samog sebe te istražuje što danas znači biti čovjek.” Prva pjesma s albuma, “You Ain’t The Problem” nam je već dostupna, a za nju je napravljen i prigodan lyric video:

Novi album bit će zanimljiv svim glazbenim fanaticima. Kiwanuka je na njemu radio dvije godine, a očekuje se puno snažnih glazbenih tema i sanjarskih melodija te će slušatelji imati osjećaj kao da slušaju jednu dugačku pjesmu. Sve to je, naravno, popraćeno i vokalnim dionicama u kojima će Michael progovarati o svojem identitetu, ali i o nadi u budućnost.

Michael Kiwanuka svoj je posljednji studijski album naziva „Love & Hate“ objavio 2016. godine. Izdanje je dobilo brojne pohvale te je Michaelu osigurao nominaciju za nagradu BRIT u kategoriji najboljeg britanskog albuma. Talentirani kantautor je trenutno na velikoj turneji po Europi, a za 2020. je najavio i turneju po Velikoj Britaniji. Hrvatska publika imala ga je priliku slušati prošlog srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.

Popis pjesama:

You Ain’t The Problem
Rolling
I’ve Been Dazed
Piano Joint (This Kind Of Love) Intro
Piano Joint (This Kind Of Love) Main
Another Human Being
Hero/Hard To Say Goodbye
Final Days/Interlude (Loving The People)
Solid Ground
Light

Foto: Tvrđava sv. Mihovil Šibenik