VIDEO: Village People izazvali circle pit i wall of death na koncertu u Chicagu
21. rujna 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

VIDEO: Village People izazvali circle pit i wall of death na koncertu u Chicagu

Disco legende Village People nisu poznate po žestokoj glazbi i ne proizvode riffove od kojih ćete mahati glavom kao na nekom metal koncertu. Ali su izazvali oduševljenje kod publike kao da su metal zvijezde.

Sve se to odvilo na Riot Festu u Chicagu gdje su nastupili i Village People, a prava ludnica dogodila se na pjesmama “YMCA” i “Macho Man” gdje je publika stvorila wall of death, ali i circle pit.

Iako je pjesma “YMCA” poznata po tome da publika sudjeluje na refrenu pokazivanjem slova pjesme sa svojim rukama, ovoga puta se to nije dogodilo. Publika je sve pretvorila u wall of death, a čak je bilo i crowdsurfinga.

Iza “YMCA” uslijedila je druga njihova najveća pjesma “Macho Man” tijekom koje je publika formirala circle pit, a potom se sve pretvorilo u kaos. Kako god to nekom izgledalo, svima je bilo zabavno jer nije u pitanju žestoka publika kao na metal koncertu već su se svi prije svega htjeli zabaviti.

Inače, ovakve stvari znaju izazvati štošta pa je nedavno jedna osoba poginula na koncertu Slipknota. Čuvajte se, zabavite se, ali nemojte pretjerivati. Glazba je život, a ne smrt!

Foto: Conquest of Paradise