SUN U u Pogon Jedinstvo donosi neonsku audio-vizualnu promociju albuma “Discover”
7. listopada 2019.
Music Box (9562 Članci)
Podijeli

SUN U u Pogon Jedinstvo donosi neonsku audio-vizualnu promociju albuma “Discover”

SUN U (Sanja Šiljković), glazbenica i vizualna umjetnica iz Zagreba u sklopu koncertne promocije svog albuma prvijenca “Discover”, 2. studenog u Pogon Jedinstvo donosi spektakularni neonski audio-vizualni doživljaj.

Iako je SUN U prilično novi projekt Sanje Šiljković, već smo ju imali prilike upoznati kao pjevačicu grupe Lollobrigida, s kojom je snimila drugi album. S 20 godina zaradila je nagradu Status glazbene unije za najperspektivnijeg mladog glazbenika. Krajem 2017. godine zakoračila je u solo vode s prvim singlom “Day after day” te privukla pažnju struke i publike. Mnogi su je svrstali u nadolazeće nade, a ove godine je na Rock&Off-u dobila i priznanje struke s nominacijom za elektro izvođača godine (u konkurenciji s bendovima nipplepeople i ABOP). U srpnju 2019. potpisuje ugovor s diskografskom kućom Aquarius records, a nedavno se našla i na kompilaciji ženskih kantautorica – Femme Nouvelle, koji okuplja 11 domaćih kantautorica, redom vrsnih autorica i umjetnica.

“Ovom koncertnom promocijom želim izaći iz predvidljivih okvira. Zato sam pozvala umjetnike iz različitih grana dizajna kako bi kreirali nešto što naša publika do sada nije imala priliku doživjeti na nastupima domaćih glazbenika. Obično su to klasični koncerti gdje osoba dođe poslušati koncert i to je to, a ja sam htjela ljudima pružiti nešto novo, neki kompletni doživljaj, kako audio, tako i vizualni.”

Za promociju koja će se održati u Pogonu Jedinstvo 2. studenog SUN U je pripremila posebne animacije i nevjerojatan video wall i light show.

Ulaznice za koncertnu promociju albuma “Discover” SUN U dostupne su u pretprodaji po cijeni od 40 kn u te 50 kn na dan koncerta.

Foto: Jure Perišić