Mašinko i Saučešće krajem tjedna u Regeneratoru!
29. listopada 2019.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Mašinko i Saučešće krajem tjedna u Regeneratoru!

Nakon hardcorea, metala i rocka, Mraz i Regenerator zajedničkim snagama u Zabok u subotu, 2.11. dovode dvije prave punk poslastice: Mašinko i Saučešće. 

Mašinko je pak, posljedica druge industrijske revolucije. Nakon izuma željeznice bend osniva Šulc, poznat kao jedini čovjek ikad bez imalo smisla za humor. Jedina šala koju je ikad napravio je činjenica da je u bend pozvao svog prijatelja Lovru, poznatog po letećem baloneru, snažnim vokalima tipa ‘oo-oo-ooo’ te sklonosti prema suncobranima. Perica se pridružuje još iste večeri jer to on radi. Postava je kompletirana za vrijeme Krimskog rata kad Pitura dolazi zbog praznine koju počinje osjećati sviranjem indijanske muzike u Antenatu. Srđan po inerciji dolazi iz Srbije, a kada odlazi dolazi Andrija iz Crne Gore, ali onda ostaju oboje iako se 150 godina nakon Krimskog rata državna zajednica Srbije i Crne Gore napokon raspada i sada je vaterpolo postao puno zanimljiviji.

Ako nekome  slučajno nije nešto jasno iz njihove službene biografije, neka dođe u ZCUK Regenerator i vidi zašto je cijeli svijet pustinja.

Kao support Mašinku nastupit će zagrebački bend Saučešće. Njihove vesele melodije kombinirane s tekstovima inspiriranim morbidnim događajima svrstavaju ih u kategoriju horor punka i psychobillyja. Album „Počivali u miru“ izdali su 2016., a trenutno aktivno rade na albumu nasljedniku koji će nositi ime „Idite u miru“.

Upad na ovu iznimnu punk feštu košta samo 30 kuna, a cijela manifestacija počinje u 21h.

Foto: Filip Bušić