Frenkie, Kontra i Indigo imaju svoj mosh pit! Otkrili prvu pjesmu s novog albuma snimanog u L.A.-ju!
22. studenoga 2019.
Music Box (10288 Članci)
Podijeli

Frenkie, Kontra i Indigo imaju svoj mosh pit! Otkrili prvu pjesmu s novog albuma snimanog u L.A.-ju!

Regionalna hip-hip imena Frenkie, Kontra i Indigo za kraj ove godine najavljuju iščekivano novo studijsko izdanje!

Naslova”20/20″, album će biti objavljen 20. prosinca, a kao uvod u čitavu priču danas je predstavljen novi singl s pratećim videospotom – “Mosh Pit”! Novi singl “Mosh Pit” donosi moćnu i dinamičnu energiju ove kreativne trojke te savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slanga s prepoznatljivim američkim beatom, a to je upravo ono što nas na ovom novom studijskom izdanju i očekuje.

Frenkie, Kontra i Indigo novi album su ponovno snimali u Red Bull studiju! Nakon Berlina i Tokija, ovaj put je kao lokacija snimanja materijala odabran sunčani Los Angeles te je kalifornijsko sunce značajno utjecalo na novo izdanje. Momci su zadržali karakteristike svoje glazbe i lirike, koje su nesumnjivo upotpunili novim iskustvom i kulturom, promatranom iz njenog epicentra!

“‘Mosh Pit’ predstavlja razmjenu energije i vještina Kontre i Frenkieja, u pratnji masnog i modernog Indigovog beata, koji ponovno sadrži osnovne elementa rap glazbe, od kojih vam glava sama počne klimati. U spotu smo u svom klasičnom elementu, samo što su lokacije egzotične – Kalifornija i Nevada, i naravno, imamo i jedan cadillac, kako i priliči na tim mjestima!”, otkrivaju Frenkie, Kontra i Indigo.

Novi album stiže nam točno dvije godine nakon albuma “Egzil”, koji su FKI snimili 2017. u Tokiju te nešto više od tri godina nakon albuma “Putanja” iz 2016., koji je snimljen u Berlinu, a kojim su momci započeli ovaj iznimno hvaljeni zajednički regionalni hip-hop projekt.

“Ovaj je album pun energije te se uz njega možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće, jer je pun poruka i fazona koji vam možda na prvu promaknu, pa se morate vratiti do njih. Ovo je do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do posljednje trake. Iskreno – jedva čekamo čuti vaše reakcije!”, riječi su kojima najavljuju novi album.

RECENZIJA: Frenkie, Kontra i Indigo: “Egzil” – Tokio i FM Jam, država u malome!

Singl i video “Mosh Pit” predstavljaju nam uvod u album “20/20”, koji će biti objavljen 20. prosinca putem Universal Music etikete.

Popis pjesama „20/20“:
1. Arrival
2. Domina
3. Monopol
4. 20/20
5. Mosh Pit
6. Zašto
7. Koga briga ft. Katarza
8. Naša noć
9. Nikad Prosjek
10. Pritisak
11. Niđeoko
12. Legacy