Dođite na KURŠLUS – 24-satni unplugged festival
26. studenoga 2019.
Music Box (9729 Članci)
Podijeli

Dođite na KURŠLUS – 24-satni unplugged festival

Akustična glazba na brojnim stagevima Studentskog centra u Zagrebu, gosti iz zemlje i inozemstva, promocije, kulinarski specijaliteti i to sve u samo 24 sata u kultnom zagrebačkom Studentskom centru, 29. i 30.11. 2019.

Prvo izdanje Kuršlusa počinje u petak 29.11. službenim otvorenjem u 20:30 i koncertom Andreje, Rundeka & Ftičeka u 21:00, nakon čega se svirke nastavljaju do subote navečer. Kuršlus će se odvijati na brojnim stagevima SC-a, u Velikoj i Polukružnoj dvorani Teatra &TD, foajeu &TD-a te Francuskom paviljonu. Kuršlus će uz Rundeka & Ftičeke ugostiti i Kukurozović Django Strings, Adam Ben Ezra (Izrael), Filmmusicorkestar, Elmu Burnić, Doris Karamatić, Branka Bogunovića Pifa, bendove Radio Clash, Veli Jože, Sunnysiders, Čudnoređe…

“Ovo je jedan zbilja poseban festival kakvog nigdje nema i vjerujemo da ćemo uspjeti stvoriti upravo takvu atmosferu, jedinstvenu do krajnjih granica kako odabirom izvođača, tako i popratnim sadržajima u tih 24 sata Kuršlusa”, ističe Zoran Pezo, kreativni direktor Kuršlusa.

“Za svakog ponešto bio je moto prilikom slaganja programa Kuršlusa i vjerujem da smo u tome uspjeli. Drago mi je da smo objedinili različite glazbene žanrove pod kapom akustične glazbe i vjerujem da je to dobar recept za odličnu zabavu na Kuršlusu”, dodaje Admir Ćulumarević, programski direktor Kuršlusa.

Foto: Anastazija Vrzina