Coldplay predstavili inspirativan videospot za naslovni singl albuma “Everyday Life”
11. prosinca 2019.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Coldplay predstavili inspirativan videospot za naslovni singl albuma “Everyday Life”

Britanska rock četvorka Coldplay predstavila je novi videospot za naslovni singl s osmog studijskog albuma “Everyday Life”. Inspirativan uradak redateljice Karene Evans sniman je na lokacijama u Južnoj Africi, Maroku i Ukrajini te je premijerno predstavljen u ponedjeljak. 9. prosinca na južnoafričkoj televiziji.

U videospotu Chris Martin, Guy Berryman, Will Champion i Jonny Buckland sviraju uz prekrasan zalazak sunca dok se razglednice spomenutih lokacija izmjenjuju s dirljivim slikama svakodnevnog života, a uvod u pjesmu posebno je uveličao glas koji objašnjava značenje južnoafričkog pojma Ubuntu koji predstavlja humanističku filozofiju odnosa među ljudima te se prevodi “Ja sam ono što jesam, zato što smo Mi ono što jesmo”.

Dvostruki album “Everyday Life”, kojeg čine dva konceptualna djela “Sunrise” i “Sunset”, objavljen je krajem listopada putem etiketa Parlophone / Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku. Premijerno je predstavljen ekskluzivnim koncertima na otvorenom u Jordanu i etiketiran kao njihov kreativno najpustolovniji uradak dosad.

Foto: Tim Saccenti