Yogi objavio album “Rebirth”
17. veljače 2020.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Yogi objavio album “Rebirth”

Svjetski priznati gitarist i producent Yogi, nakon nekoliko uspješnih singlova publici predstavlja prvi album koji objavljuje za hrvatsko tržište. Radi se o izdanju “Rebirth” koje je od 17. veljače dostupno na svim digitalnim platformama.

Na albumu se nalazi 11 pjesama, uključujući i singlove “Got You Where I Want You” i “Love You Every Day”, kao i pjesma “Turn Yourself Over To Me” koju je Yogi objavio prošlog tjedna.  Sve pjesme na albumu potpisuje sam Yogi, miks je radio Kyle Mangels, a masterirao je Andrej Lončarić. Bas na pjesmama s albuma svira Jon Cornell, dok je na bubnjevima Marc Slutsky. Yogi će album predstaviti na nastupu u sklopu Akustike u Rockmarku u utorak, 18. veljače.

Yogi iza sebe ima zavidnu karijeru, a na listi suradnji koje je dosad ostvario tijekom karijere kriju se brojna velika svjetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi. Dok nije na turnejama u svim dijelovima svijeta, Yogi stvara glazbu, a istaknuo je kako mu u posljednje vrijeme najviše “leže” singlovi blažeg blues rock tona.

Foto: Zvonimir Ferina