Bon Jovi pjesmom “Limitless” najavili novi album!
25. veljače 2020.
Music Box (6896 Članci)
Podijeli

Bon Jovi pjesmom “Limitless” najavili novi album!

Legendarni Bon Jovi predstavljaju novi singl “Limitless” kojim najavljuju i svoj novi album “Bon Jovi 2020” koji će svijetlo dana ugledati 15. svibnja

Bon Jovi, bend član Rock and Roll kuće slavnih, predstavlja svoj novi singl “Limitless”! Pjesma će se naći i na njihovom novom albumu “Bon Jovi 2020”.

Novi album benda Bon Jovi bit će predstavljen 15. svibnja, a bit će dostupan digitalno, na CD-u te vinilu. Ono što je do sad poznato o albumu je to da s naslovnicom radi referencu na izbornu godinu u SAD-u. Prvi singl je bržeg ritma te poziva na optimizam u nesigurnom svijetu. Cijeli album imat će puno referenci na goruća pitanja kao što su: kontrola prodaje oružja, politička pitanja, ratni veterani te mnoge slične teme.

Bend Bon Jovi prvi put se okupio 1983. godine, a do danas su zaslužili mjesto među globalnim rock zvijezdama kao i mjesto u Rock and Roll kući slavnih. Širom svijeta su prodali preko 130 milijuna albuma, a nastupali su u više od 50 država. Do sad su predstavili 14 studijskih albuma te su vlasnici brojnih glazbenih nagrada. Bend će svoj novi album predstaviti i na velikoj turneji po SAD-u.

“Bon Jovi 2020” – popis pjesama
1. Beautiful Drug
2. Unbroken
3. Limitless
4. Luv Can
5. Brothers In Arms
6. Story Of Love
7. Lower The Flag
8. Let It Rain
9. Shine
10. Blood In The Water

Foto: Clay Patrick McBride