Repetitor, Vojko V, Neno Belan, TBF i Irena Žilić prva imena Zagreb Beer Festa
3. ožujka 2020.
Music Box (10967 Članci)
Podijeli

Repetitor, Vojko V, Neno Belan, TBF i Irena Žilić prva imena Zagreb Beer Festa

Zagreb Beer Fest će i ove godine centar grada pretvoriti u glazbeno-pivsku meku, a najavljena su i prva imena koja će stati na pozornicu. Neno Belan & Fiumens, Repetitor, Irena Žilić, Vojko V i TBF zabavljat će publiku u zadnjem vikendu svibnja.

U svoja tri izdanja, Zagreb Beer Fest postao je nezaobilazna stanica pivskih i glazbenih obožavatelja, a prošlogodišnji festival privukao je preko 80 000 ljudi. Njegovo četvrto izdanje najavljeno je od 28. do 31. svibnja na dobro poznatoj lokaciji u Parku Frane Tuđmana. Legendarni Neno Belan & Fiumens prvi puta će stati na pozornicu Zagreb Beer Festa i zabavljati publiku dobro poznatim hitovima kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Rijeka snova” i “Vino noći”.

Beogradski Repetitor dugogodišnji su miljenici su domaće publike što je potvrdio i nijhov posljednji zagrebački koncert u Tvornici Kulture koji je okupio nekoliko tisuća ljudi. Ljubitelji žestokih zvukova doći će na svoje, ali Repetitor će svojim energičnim nastupom i odličnom svirkom zasigurno zainteresirati i sve ostale. Kantautorica Irena Žilić već godinama nezaustavljivo pokorava domaću i stranu publiku, a 2018. godine nastupala je i sa svjetski poznatim bendom Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji. Iste godine predstavila je drugi album „Haze“ koji je bio nominiran za glazbenu nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album alternativne i klupske glazbe“, a početkom ove godine osvojila je i nagradu Rock&Off u kategoriji najboljeg pop&off izvođača.

Vojko V i TBF dva su snažna i dobro poznata imena domaće hip-hop scene koja ne treba posebno predstavljati. Za publiku ZBF-a Vojko će izvesti hitove s nagrađivanog istoimenog albuma, kao što su “Ne može”, “Kako to” i posljednji singl “Moja lipa” kojima će predstaviti novi val hip-hopa. Grupa TBF zadovoljit će glazbene apetite ljubitelja old schoola svojim evergreen hitovima “Pozitivan stav“, “Veseljko“ i “Smak svita“.

Nova glazbena imena Zagreb Beer Festa bit će objavljena 16. ožujka, a prošlogodišnja pivska ponuda je proširena, tako da će festival predstaviti preko 180 vrsta piva, a više detalja otkrit će uskoro. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je yem. agencija.

Foto: Nikola Knežević