Sve zapaženija glazbenica iz Beograda, tam, objavila video za pjesmu “sve dalje” sa snažnom porukom
13. ožujka 2020.
Music Box (10952 Članci)
Podijeli

Sve zapaženija glazbenica iz Beograda, tam, objavila video za pjesmu “sve dalje” sa snažnom porukom

Nakon što je krajem veljače atmosferičnim singlom „na holdu“ privukla veliku pažnju slušatelja, talentirana glazbenica Tamara Popović, poznatija kao tam, nastavlja s predstavljanjem vlastite kreativne vizije koju oblikuje u sofisticiran, introspektivan i melankoličan pop.

Singl „sve dalje“ tam još jednom prikazuje kao zrelu kantautoricu koja sama radi na svojim tekstovima, a iza miksa i mastera ove dinamične pop pjesme stoji Mihajlo Đorović – Summer Deaths. Pjesma je ujedno popraćena intrigantnim spotom, idejom Andrije Ilića Prše i upravo je ovaj trojac zaslužan za ovo osvježavajuće izdanje.

„Najteži dio stvaranja spota bio je Andrijin zadatak da napiše scenarij i smisli priču koja će moći dočarati poruku koju smo željeli poslati. Bilo nam je bitno predstaviti mladu ženu koja odlučuje biti slobodna i spremna je na sve da uspije u onome što želi, koja pod pritiskom okruženja i unutarnjih borbi doživljava transformaciju. Andrija je suptilno provukao i moju osobnu priču kroz ovaj spot“, objašnjava tam.

Iza specifične priče i upečatljivih scena stoji tim koji su Andrija i Tamara okupili, znajući da će zajedno raditi na ovom projektu. „Andrija i ja smo od početka znali da će on raditi spot za ovu pjesmu i logičan korak je bio uključiti Milicu Cimi Drinić, koja je radila na režiji, i producenticu Anđelu Zebić.

Od početka je tu bila i scenografkinja Iva Ilić, za kostimografiju je bila zadužena Lara Popović, šminku Tijana Popović, a za montažu Marija Rajna Marinković. Cijela ekipa, uključujući i statiste, potrudila se da sve bude u skladu sa zamišljenom idejom.“

Tamara Popović – tam 24-godišnja je kantautorica iz Beograda, a glazba koju stvara može se opisati kao underground pop, a sadrži i elemente R&B i trap glazbe. Slušatelje u je u svoju specifičnu glazbenu i vizualnu estetiku uvela 2019. godine zapaženim singlom „kako treba“ te je u istom razdoblju počela nastupati s hip-hop kolektivom Zicer Inc., s kojim je nastupala na glazbenim festivalima Nisville i Belgrade Beer Fest.

Foto: Tanja Drobnjak