Primavera Sound festival u Barceloni prebacio datum održavanja na kolovoz
28. ožujka 2020.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Primavera Sound festival u Barceloni prebacio datum održavanja na kolovoz

“Postoje stvari koje se dogode samo jednom u životu. Trenutna globalna COVID-19 zdravstvena kriza je, nažalost, jedna od njih. Ali neće biti jedina.”, stoji na početku priopćenja jednog od najvećih svjetskih glazbenih festivala – Primavera Sound u Barceloni.

“Duh solidarnosti i kolektivne odgovornosti društva prema ovoj hitnoj situaciji živjet će još dugo, te će nam dopustiti da prihvatimo izvanredne situacije i prevaziđemo izazove…i doslovno zagrlimo jedni druge kad sve završi…Prisiljeni smo da odgodimo nadolazeće izdanje zbog više sile koja je svima nama poznata. Najvažniji prioritet uvijek nam je bila sigurnost publike, izvođača i svih ljudi koji su dio ovog festivala.”, kažu iz organizacije Primavere.

Novi datum festivala bit će od 26. do 30. kolovoza, a ulaznice koje su već kupljenje bit će važeće i za ovaj datum.

“Nakon što alarmantne mjere budu smanjene od strane Španjolske vlade imat ćemo više informacija o ponovnoj prodaji ulaznica. Zajedno smo u ovome i zajedno ćemo proći kroz ovo. I proslaavit ćemo 20. godišnjicu zajedno. Čekamo vas u Parc del Fòrum u Barceloni krajem kolovoza. Primavera in summer, for once in a lifetime.”, rekli su organizatori u emotivnoj poruci publici.

Foto: Garbine Irizar (Primavera)