She Loves Pablo otkrili video spot za još jednu pjesmu i objavili album na vinilu
31. ožujka 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

She Loves Pablo otkrili video spot za još jednu pjesmu i objavili album na vinilu

Što se sve događa na velikoj europskoj turneji jednog benda otkrivaju zagrebački groove rockeri She Loves Pablo u novom videospotu za singl “Operator” s aktualnog albuma “Death Threats From Future Self”. Vinilno izdanje albuma od danas je dostupno putem online prodaje.

Videospot sniman i režiran od strane Hrvoja Baudoina sadrži kadrove s prošlogodišnje dosad najveće europske turneje benda koja je obuhvatila Švicarsku, Francusku, Nizozemsku, Njemačku, Austriju i Sloveniju. U spotu se na trenutak pojavljuje svjetski poznati glazbenik Eagle-Eye Cherry koji se našao u publici na Pablovom koncertu u Francuskoj, a potom je prišao bendu i tražio da se s njima fotografira.

“Operator” je drugi singl s albuma “Death Threats From Future Self” čije je vinilno izdanje moguće od danas kupiti po cijeni od 100 kuna.

Velika koncertna promocija albuma prebačena je na 23. svibnja u Boogaloo, a njeno održavanje ovisit će o pandemijskoj slici i situaciji te odlukama nadležnih tijela o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti. Ulaznice su dostupne po cijeni od 50 kuna. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 60 kuna.

Foto: Vjekoslav Palinić