Otkazan ovogodišnji Šakan festival, odgođen Backstage Live Pula 2020!
21. travnja 2020.
Music Box (10255 Članci)
Podijeli

Otkazan ovogodišnji Šakan festival, odgođen Backstage Live Pula 2020!

Zbog globalne pandemije koronavirusa mnogi ljetni festivali bili su primorani odgoditi ili otkazati svoja ovogodišnja izdanja.

Otkazan je Šakan festival u Brelima. Svi kupci ulaznica povrat novca će ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su one kupljene, od trenutka kada to prodajno mjesto opet bude otvoreno.

“Nadamo se da će se situacija čim prije okrenuti na bolje, a do tada slušajte upute Stožera civilne zaštite, pazite na sebe, ljude oko sebe i ostanite doma tako da se sljedeće godine možemo opet okupiti u Brelima i uživati u odličnoj glazbi!”, javljaju iz Šakan festivala.

Nažalost, zbog pandemije koronavirusa, odgađa se 3. Backstage Live Pula 2020 festival koji se trebao održati u INK Pula. Budući da je neizvjesno kako će se razvijati situacija do kraja godine, a kako bi se maksimalno zaštitili i publika i izvođači, Festival je prebačen na proljeće 2021. O novim datumima koncerata javnost će biti naknadno obaviještena.

“Dragi ljubitelji glazbe, proći će brzo ove nedaće. Mi svakako nećemo odustati od dovođenja vrhunskih jazzerica i jazzera u Hrvatsku, na vaš i nas užitak. Vidimo se!”, poručuje organizator Dražen Kokanović.

Informacije o povratu ulaznica saznajte u INK-u, na tel. 00385 52 212-677 ili e-mail: prodaja@ink.hr