Dimitrije Dimitrijević (Igralom) prvim solo singlom “Lepi su dani” najavio debi album
2. svibnja 2020.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Dimitrije Dimitrijević (Igralom) prvim solo singlom “Lepi su dani” najavio debi album

Dimitrije Dimitrijević (Dimitrije Simović), glazbenik iz Niša s adresom u Zagrebu, frontmen grupe Igralom, otkrio nam je svoj prvi singl s nadolazećeg kantautorskog debi albuma.

“Lepi su dani” naziv je prvog singla koji najavljuje njegov prvi album naziva “Čar-pitanje”. Bubnjevi su snimani u lovely Studio 28 u Beogradu, bas, gitara i synth u Jeboton studiju, a vokali i truba u Grobnici.

Na pjesmi su sudjelovali njegova djevoja i ponajbolja hrvatska kantautorica Sara Renar (vokal i synth), Miloš Vojvodić (bubnjevi), Ivan Grobenski (gitara), Vedran Peternel (zvučni efekti) i Igor Pavlica (truba). Na snimanju su bili i Filip Tančić (bubnjevi) i Viktor Slamnig (bas, synth, gitara). Mix je radio Vedran Peternel, master Višeslav Laboš, a artwork singla radila je Sara Renar. Fotografija je nastala na krovu njihove zgrafe, a fotografirao ih je Zvonimir Ferina.

Dimitrije se ovom pjesmom još jednom ističe kao sjajan glazbenik, a nježnim vokalom, jako lijepim indie pop-rock melodijama i tekstom odvest će vas na neko lijepo mjesto na kojem ćete moći zamisliti ljepši život od ovog izolacijskog u kojem smo svi “zatočeni”.