Simple Minds prebacili koncert na Šalati na 2021. godinu
28. svibnja 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Simple Minds prebacili koncert na Šalati na 2021. godinu

Svjetska turneja, a ujedno i zagrebački koncert grupe Simple Minds prebačeni su na sljedeće ljeto Legenadarni rock bend predvođen Jimom Kerrom na stadion Šalata stići će u utorak, 6. srpnja 2021. godine.

Sedam godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova škotski rock velikani vraćaju se u Zagreb obilježiti četiri desetljeća rada koncertom “40 Years Of Hits” koji će sadržavati apsolutno sve najvažnije pjesme iz prebogatog opusa.

Kao uvod u obljetničku akciju grupa je objavila čak dva izdanja – koncertni album “Live In The City Of Angels” i kompilaciju “40: The Best Of 1979 – 2019”. Live izdanje snimano je na dugačkoj sjevernoameričkoj turneji, dok je kolekcija hitova dosad najdetaljniji i najiscrpniji pregled fascinantne karijere jednog od najvećih otočkih bendova i uključuje 40 pjesama, od megahitova “Don’t You (Forget About Me)”, “Alive & Kicking”, “Belfast Child”, “Mandela Day”, “Promised You A Miracle”, “Glittering Prize”, “Waterfront”, “Sanctify Yourself”, “New Gold Dream (81, 82, 83, 84)”, “War Babies” do nove pjesme, obrade King Creosoteove “For One Night Only”. Sve njih uživo će čuti i naša publika 6. Srpnja iduće godine na omiljenom stadionu Šalata.

Sve ulaznice kupljene za ovogodišnji nastup vrijede dakako za koncert sljedeće godine. Svi kojima novi datum neće odgovarati mogu ostvariti povrat novca na mjestu gdje je ulaznica kupljenja od 1. lipnja do 12. srpnja 2020.

Ulaznice za 2021. već su u prodaji po cijeni od 240 kn. Ako ih ostane, na dan koncerta ulaznice će iznositi 270 kn. U ponudi su i VIP ulaznice za tribinu po trajnoj cijeni od 390 kn.

Foto: Andy Earl