Pjesmom “Šarena” grupa Detour najavljuje novi album
2. lipnja 2020.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Pjesmom “Šarena” grupa Detour najavljuje novi album

Nakon brojnih uspješnica s Porinom nagrađenog,petog studijskog albuma Tourdetour omiljena grupa Detour predstavlja sasvim novi materijal. Singl “Šarena” pjesma je koja najavljuje njihov novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine.

Autor pjesme je frontman grupe Nenad Borgudan koji ovaj put donosi pomalo netipčan zvuk za Detour, ali svakako obećava pravi ljetni hit koji će unijeti vesel i razigran ritam u radijski eter.
Šarena je pjesma koja je polako nastajala proteklih godinu dana. Krenuli smo ju snimati neposredno pred lockdown i evo sada smo je završili. Radi se o pravoj ljubavnoj pjesmi, iako bi se iz teksta možda moglo zaključiti da je kronika sadašnjice jer se spominju razrušeni gradovi i slične analogije, ali nema nikakve veze s pandemijom, a ni potresom, već je istinske ljubavne tematike” otkrio nam je autor pjesme Nenad Borgudan koji se na ovoj numeri još jednom okušao u ulozi glavnog vokala.

Prateće vokale pjevale su naše poznate pjevačice Ivana Kindl i Antonia Šerić koje zbog karantene nisu mogle doći u studio, pa su svoje dionice pjevale su u svojim domovima.
Šarena će uskoro dobiti i video spot pod redateljskom palicom Dinka Šimca koji je zaslužan za vizualni izričaj zadnja dva singla Deotura “Slike o našim danima” i “Skrivena”.

Foto: Mare Milin