Nova pjesma glazbenice svestrane Marei – ljetni funk “Hrani li te slatko”
6. lipnja 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Nova pjesma glazbenice svestrane Marei – ljetni funk “Hrani li te slatko”

“Hrani li te slatko?” – pita se Marei u novom ljetnom singlu koji tjera na ples.

“Ljetno, veselo i rasplesano – tako bih opisala pjesmu “Hrani li te slatko”. Vedra je, pomalo šašava i ono što je najbolje – tjera na ples. Željela sam si jednu veselu pjesmu u svom repertoaru pa smo tako Danijel i ja odlučili napraviti jedan funky. Kad smo shvatili da plešemo uz pjesmu čitavo vrijeme dok je miksamo, rekli smo: To je to! To smo htjeli napraviti! Obožavam ovu pjesmu i osobno na nju stalno plešem, nadam se da će mi se još ljudi pridružiti na plesnom podiju!” – izjavila je Marei.

Ono što je u ovoj pjesmi glazbeno drugačije od prijašnjih singlova je uključenje i brass sekcije koju čine Branko Sterpin na trubi, te Marinina braća, Mario Žužić na saksofonu i Luka na trombonu. Luka je također napisao i aranžman za brass sekciju. Glazbu i aranžman potpisuje Danijel Damjanović, tekst je pisala sama Marei, a za ovaj šarmantan, šareni video broj zaslužna je Janja Pilić.

“Za ovu pjesmu sam odmah imala i ideju spota, krenula u realizaciju i onda su nas zatvorili u kuće pa nismo mogli realizirati. Na svu sreću je Janja Pilić iz Tetrabot studija, koja je režirala i spot za ‘Ne budi me’, bila zatvorena u istoj kući gdje i ja pa smo nas dvije osmislile spot koji smo snimili kod nas u vrtu i na terasi. Janja je to snimila, montirala i uredila i ispalo je baš – funky!” – rekla je Marei.