Paul Weller predstavio album “On Sunset”!
6. srpnja 2020.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Paul Weller predstavio album “On Sunset”!

Stigao je dugoočekivani album “On Sunset” kojeg je predstavio Paul Weller. Utjecajnom glazbeniku ovo je petnaesti studijski album, a na njemu možemo čuti puno različitih glazbenih utjecaja koji zajedno stvaraju cjelinu koja je zanimljivija svakim novim slušanjem.

Rad na ovom albumu Weller je počeo već 2018. godine, a obožavatelje je razveselio u ožujku kada je novo izdanje najavio singlom “Earth Beat”. Ta pjesma donijela nam je plesan R&B groove i oštar gitarski rif, a tada smo saznali tek dio toga što će nas očekivati na novom albumu. Sada kad je zaokruženo jedno novo poglavlje u njegovoj karijeri, može se čuti kako je Weller zadržao stari fokus u potrazi za najboljim zvukom i glazbenim dionicama. Na njegovom YouTube kanalu dostupan je i video koji nam daje uvid u to kako je proteklo snimanje njegovog novog albuma:

Odgovarajući na novinarska pitanja, Paul Weller je rekao: “Ne želim se glazbeno ponavljati. Nekada je to neizbježno jer ovo radim jako dugo, ali trudim se izbjegavati isti zvuk. Pokušavam krenuti dalje i voditi ga na neko drugo mjesto. To ponajviše radim za sebe, a nadam se da će se i drugima to svidjeti.”

„On Sunset“ – popis pjesama:
Mirror Ball
Baptiste
Old Father Tyme
Village
More
On Sunset
Equanimity
Walkin’
Earth Beat
Rockets