Odgođen koncert Zdravka Čolića u Opatiji!
8. srpnja 2020.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Odgođen koncert Zdravka Čolića u Opatiji!

Iako se do zadnjeg trena mislilo kako će se koncert Zdravka Čolića održati 18. srpnja na otvorenom nebu na Ljetnoj pozornici u Opatiji kako je i ranije najavljeno, koncert je odgođen i ipak će se održati sljedeće godine, 17. srpnja 2021. u dogovoru sa stožerom i Festivalom Opatija.

Sigurnost publike i pridržavanje mjera u ovom trenutku je najvažnija pa su tako odlučili da će se koncert odgoditi do sljedećeg ljeta.

Zdravko Čolić je jedan od onih glazbenika koji dominira scenom, koji je u prošlog godini čak šest puta rasprodao Star Arenu i jedini je kojemu je to i pošlo za rukom. Ako ste propustili priliku čuti neke od ovih velikih hitova, planirajte sljedeće ljeto provesti na ljetnoj pozornici u Opatiji jer je vrhunski provod zagarantiran.

Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum sljedeće godine, a ukoliko želite vratiti, iste se mogu vratiti na mjestima gdje su i kupljene od ponedjeljka pa sve do 14 dana.

Zapišite u svoje kalendare 17. srpnja 2021. jer godina brzo prođe, a spektakl koji će vam Čolić pripremiti pamtit će se i prepričavati još dugo!

Foto: Promo