Zlatan Ćehić Ćeha, nekadašnji član Divljih jagoda, ljetu daje šapat proljeća
27. srpnja 2020.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Zlatan Ćehić Ćeha, nekadašnji član Divljih jagoda, ljetu daje šapat proljeća

Tko je rekao da se u ljetnim danima trebaju obljavljivati samo ljetne pjesme? Zlatan Ćehić Ćeha, nekadašnji basist legendarnih Divljih jagoda, pobija to pravilo i predstavlja svoj solo singl “Šapat proljeća”.

No, ova prekrasna rock balada ipak nije vezana uz proljeće nego uz ljubav i snagu te iste ljubavi. S obzirom da je Ćeha ostavio dubok trag u Divljim jagodama i stvorio neraskidiva prijateljstva za glazbu i tekst potražio je pomoć također član Jagoda, Tonija Jankovića, dok je Ćeha s Dragomirom Herendićem Dragiannijem radio na aranžmanu i produkciji. Popratni lyric video radila je ekipa CroRec Digitala.

Zlatan Ćehić Ćeha bio je član grupe Top zajedno s Mladenom Vojičićom Tifom prije nego što se pridružio Divljim jagodama i snimio s njima pet studijskih albuma, a bio je i pjevač benda na albumu Labude kad rata ne bude” iz 1993. godine. Tijekom karijere bio je i u grupi 3X, ali i sudjelovao na albumima brojnih drugih izvođača. Sada se publici predstavlja i u solo varijenti, a rock baladom Šapat proljeća sigurno će doći do publike, one koja ga je slušala dok je još bio u Jagodama, tako i one nove koju će privući ovaj klasični rock zvuk.