PREMIJERA: Željka Večerin Že ljubavnu vezu opisala kroz tri boje – nevinost, strast i ravnotežu
19. kolovoza 2020.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Željka Večerin Že ljubavnu vezu opisala kroz tri boje – nevinost, strast i ravnotežu

Kako ljubavnu vezu koja ne ide u dobrom smjeru pretočiti u nešto dobro? Željka Večerin Že uradila je to novom pjesmom „Još jednom“ koja nije klasična ljubavna pjesma, nego opisuje fizičku privlačnost dvije osobe koje nemaju budućnost zajedno i djeluju destruktivno jedno na drugo. I unatoč tome konstantno se vraćaju jedno drugome, samo „Još jednom“.

Sve je to prikazao kroz izvrstan videospot Goran Arbanas koji se čak i pojavljuje u spotu uz Željkinog supruga Vladimira. U pitanju su tri cjeline spota u kojem svaka predstavlja jednu boju – crnu, crvenu i bijelu. Svaka od boja predstavlja jednu fazu životnog ciklusa ljubavne veze koja je opisana u pjesmi. Bijela predstavnica nevinosti i ispunjenja prikazana je u pomalo svemirskom ozračju. Crvena je boja strasti i drame koja je neizbježna u svakoj ljubavnoj vezi. Crna obilježava ravnotežu u odnosu na prve dvije boje predstavljajući nedostatak nade i svega lošeg nakon loše veze.

Željka Večerin Že za pjesmu „Još jednom“ potpisuje tekst, a glazbu je radila s aranžerom i producentom Hrvojem Prskalom iz ZG zvuka. Osim njega stalni dio suradničke ekipe čini i Goran Arbanas kojega je oduvijek zanimala umjetnost u svim njezinim oblicima, kroz crtanje, slikanje, sviranje, fotografiranje i snimanje. „Kao veliki zaljubljenik u video umjetnost neumorno uči, otkriva i nadograđuje. Iza njega je već osam glazbenih video uradaka, a mene prati od početka, što se vidi po specifičnom i osebujnom potpisu koji ostavlja svakim videom.“, rekla je Že.