Beogradska techno diva Tijana T dolazi u Masters
27. rujna 2020.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

Beogradska techno diva Tijana T dolazi u Masters

Punoljetnost donosi slatka prava, ali i obaveze, no klub Masters je svoju odgovornost u prezentiranju najkvalitetnije elektroničke glazbe pokazao i u posljednjih 18 godina.

U tom su razdoblju ovdje nastupili svi najvažniji akteri domaće scene, ali i sjajna svjetska imena. Upravo ove nedjelje, 27. rujna jedini klub među teniskim terenima slavi svoju 18. godišnjicu. Neuništiv i u korona ozračju, Masters svoju punoljetnost započinje nastupom beogradske techno dive Tijane Todorović. Iako je još donedavno letjela na nastupe na svim kontinentima, i Tijanu smo u posljednje vrijeme mogli čuti samo na online streamovima. Svoj stav kako se muziku ne smije zaustavljati ni u najgorim okolnostima demonstrirat će na terasi Mastersa pet godina od posljednjeg gostovanja u ovom klubu.

Da je muzika čarobno transcendentno iskustvo, ova miljenica partijanera diljem svijeta dokazat će u društvu dvojice mušketira koji su svih ovih godina ostavili pečat u Mastersu. Felver i Mimi začinit će proslavu koja počinje već u 16 sati i protegnut će se do ponoći.

Foto: Viktor Shekularatz