Sana Garić je objavila singl i spot “Prirodno” s nadolazećeg EP-ja “Deo sebe”
29. rujna 2020.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Sana Garić je objavila singl i spot “Prirodno” s nadolazećeg EP-ja “Deo sebe”

Videospot za novi singl beogradske glazbenice Sane Garić načinjen je od snimaka nastalim na različitim lokacijama.

Ovog puta animaciju i video montažu također potpisuje Sana Garić, dok je neke od snimaka prirode poslao Dejan Nikolić (Los Angeles). Zajedno s materijalom snimljenim u Beogradu spot je uklopljen u minimalističku cjelinu. “Prirodno” prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pjesme “Nešto u nama” i “Deo sebe”. Minimalističkim slikama prirode uklopljenih duplom ekspozicijom sa snimcima benda, video dočarava zvukove mora i dalekih predjela koji svima nedostaju posljednjih meseci.

“U tijeku snimanja i montiranja spota u glavi sam imala samo jednu sliku – mi na obali mora, daleko od svega, daleko od gradske buke i svakodnevnih problema”, pojasnila je Sana.

Sanin karakterističan vokal i autorske kompozicije obojene svježim synth electro zvukom, predstavljene su u novom svjetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda. Donedavno autor i član jedne od najutjecajnijih domaćih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki, bas (Bella Technika); Feđa Tom Franklin, bubevi (Fish In Oil) i Dušan Ristić na gitari, priključili su se Saninom bendu i radu na drugom izdanju. Produkciju, miks i mastering novog EP-ja potpisuje Radan Đorđević – DJ Rahmanee.

Poslije dulje koncertne stanke, Sana Garić će sa svojim sastavom nastupiti u petak 9. listopada na brodu 20/44 u Beogradu.