J.R. August najavio novi studijski album “Still Waters”
8. listopada 2020.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

J.R. August najavio novi studijski album “Still Waters”

J.R. August najavio je novi studijski album za proljeće 2021. godine. Nakon prvijenca Dangerous Waters i kolekcije EP-jeva Murky Waters, stiže nam i Still Waters. Velika je to vijest dobitnika tri nagrade Porin koji je osvojio publiku i kritiku i neumorno stvara nove pjesme.

Dvije nove pjesme koje će se naći na novom studijskom albumu, The Exorcist i The Misanthropist, bile su izvedene na koncertu u rasprodanom Hrvatskom glazbenom zavodu i objavljene na albumu Live at Hrvatski glazbeni zavod.

15. veljače J.R. August u pratnji benda i zbora održao je u Hrvatskom glazbenom zavodu fantastičan koncert, objavljen na dvostrukom CD-u i Blu-rayu. Live at Hrvatski glazbeni zavod donosi 14 pjesama izvedenih u pratnji benda i zbora, od kojih se dvije po prvi put nalaze na nosaču zvuka, The Misanthropist i The Exorcist.

Sada na J.R.-ovom YouTube kanalu možete uživati i u live snimci pjesme The Exorcist dok će pjesma The Misanthropist također uskoro biti objavljena. Nema sumnje kako će Still Waters osvojiti i publiku i kritiku – J.R. je izniman talent i njegova glazbena imaginacija opet će nas snažno uvući u svoj svijet. 

Izdanja J.R. August – Live at Hrvatski glazbeni zavod na Blu-rayu (uz download kod snimke koncerta) i dvostrukom CD-u nabavite po cijeni od 99 kuna.

Foto: Davor Birt