Reper Target (Tram 11) mixtapeom slavi 25 godina rada
16. listopada 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Reper Target (Tram 11) mixtapeom slavi 25 godina rada

Obilježavajući 25 godina svog repanja i postojanja na glazbenoj sceni, Target je sastavio mixtape na kojemu obuhvatio 25 pjesama u razdoblju od 1995. pa sve do danas i to za svaku godinu po stvar koju je snimao iste godine.

Na mixtapeu se nalaze prve stvari kada je rapao u grupi Young Lordz pa preko Tram 11, grupe TJ (target & jura) s Jurom Blaze iz Connecta, mnoštvo solo stvari, gostovanja s 40industry, ali tu su i Khan, TRIM, DSP Allstars i natrag do Tram live i zadnjeg singla #Jeboslikusvoju. Ovaj mixtape donosi Targetove najbolje stvari kao i freestyleove u kojima opisuje trenutačnu rap liriku.

2003. godine nakon raspada Tram 11, Target objavljuje „MC Demo“, „The Album“, „Još Jedan Dan u Zagrebu“ za koji je složio i remix izdanje, kompilacije „Futuring 1 i 2“ te nezavisni „LP DIREKT“ za svoj workshopclass nezavisni label, a poznat je i strip o Purger Blacku koji izlazi na web stranici HHUnity.

U svojoj karijeri, Target je radio s brojnim hiphop glazbenicima s našeg prostora, ali i nekoliko imena sa svjetske glazbene scene kao DJ Hess iz Bronxa, DJ Cut iz Japana, NoComplex music iz Austrije, SODA iz BiH, NSS iz Slovenije te reperima iz Srbije i Makedonije.

Foto: Nikola Knežević