KONAČNO: Još dva filma i završava franšiza “Brzi i žestoki”
24. listopada 2020.
Nikola Knežević (2788 Članci)
Podijeli

KONAČNO: Još dva filma i završava franšiza “Brzi i žestoki”

Mučenju je stigao kraj! Nakon što je svaki sljedeći uništio onaj prvi, izvorni film “Brzi i žestoki”, najavljeno je kako će biti objavljena još dva filma prije završetka franšize.

Izdržat ćemo još nekako ta dva filma, a onda i stati na kraj ovoj hiperprodukciji koja je održavana samo zato što je imala dobar skor u kinima. Zapravo, većina danas zbog toga i radi filmove, a o samom sadržaju se ne razmišlja. Znam da će me zamrziti obožavatelji filma “Brzi i žestoki”, ali svi znamo da su pravi obožavatelji oni koji cijene isključivo prvi nastavak koji je popularizirao ulične utrke, nabrijane automobile i sve ono što ide uz to.

Universal Pictures otkrio je kako će se franšiza završiti s dva filma, 10. i 11., a navodno će ih režirati Justin Lin koji je već radio na ovoj franšizi i sa svojim filmovima (uključujući i one izvan franšize) zaradio nekoliko milijardi američkih dolara. Dovoljan razlog da franšiza još malo potraje. Ili što bi rekao Vojko V – “para mi kapa na tekući, para mi kapa na žiro, para mi kapa na devizni, ne idem nazad na biro”.

Naravno, ništa bez motora na dizel pogon, odnosno Vin Diesela koji će još jednom, pardon, još dva puta utjeloviti Dominica Toretta i odvesti nas na novo zabavno (kako kome), ludo, brzo i žestoko putovanje. Pirdružit će mu se i Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson i Ludacris, a vratit će se i Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel i Sung Kang. Datumi dolaska u kina nisu poznati.