PREMIJERA: “Neizgovorene riječi” u novom singlu i spotu grupe Boa II
10. studenoga 2020.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: “Neizgovorene riječi” u novom singlu i spotu grupe Boa II

Jedna od najpoznatijih art rock grupa na ovim prostorima – Boa II, predstavlja novi, fenomenalni singl „Neizgovorene riječi“.

„Ovo je pjesma o opraštanju, o opraštanju od nekoga, ali kako je umjetnost puna posuda može se iščitati kao i opraštanje nekomu. Naime stihove sam napisao pod dojmom korone kada nas stalno napušta velik broj ljudi, bez prilike da se oprostimo od svojih najbližih. Puno odnosa u životu se jednostavno prekine bez ostvarenja pravog potencijala.“ – rekao je frontmen grupe Mladen Puljiz.

Na novim materijalima Boa ll radi u sastavu: Mladen Puljiz – vokal, Zvonimir Bučević – bas gitara, Luka Banić – gitara i Elvis Sršen – klavijature.

„Ovaj singl ujedno predstavlja nastavak suradnje s naša dva omiljena suradnika.Glazbeni producent je Saša Miočić koji se preselio u Zadar tako da smo tamo snimali ovog ljeta što je bilo jako ugodno, a spot je rad Dinkobraza Shimca pa smo se jedan vikend zaputili i u Koprivnicu, na žalost bez Luke koji je iz preventivnih razloga ostao doma…“ – izjavio je Puljiz.

Bend je ovo koji već desetljećima živi glazbu i stvara hitove uz koje smo odrasli, doživjeli prve ljubavi, odlaske na koncerte i uz koje nas vežu brojne životne uspomene.