Massimo ruši granice – koncert koji spaja stvarno i virtualno
16. studenoga 2020.
Music Box (10879 Članci)
Podijeli

Massimo ruši granice – koncert koji spaja stvarno i virtualno

Koncert Massima 10. prosinca 2020. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski biti će zapamćen kao prijelomni trenutak na domaćoj sceni. Naime, Massimo će održati prvi koncert popularne glazbe na dvije platforme – u stvarnom i virtualnom svijetu. 

U prodaju su puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu.

Tako od petka 13. studenog u prodaji je ograničen kontingent od samo 500 sjedećih ulaznica  s kojima gledatelji mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom. Tjedan dana kasnije, 20. studenog u prodaju će biti puštene ulaznice za virtualni koncert. Virtualne ulaznice omogućiti će svima onima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, s obitelji ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre glazbe dobiti će jedinstveni pristup ovom spektaklu

“Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svijetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici” – rekao je Massimo.

I za goste u dvorani i za virtualne posjetitelje Massimo priprema brojna iznenađenja, a s obzirom na limitirani broj ulaznica za sjedeća mjesta u Lisinskom sve one koji žele doći u dvoranu savjetujemo da svoje primjerke nabave što prije. Ulaznice za fizički i virtualni koncert su dostupne preko sustava Entrio, a ulaznice za sjedeća mjesta u dvorani možete potražiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski.

ŠTO JE VIRTUALNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUALNU ULAZNICU?

  • Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma

  • Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta

  • Virtualnu ulaznicu kupujete online- sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj

  • Po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert

  • Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!

  • Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem… Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin.

Foto: Bachrach&Krištofić