Slušaj srcem – koncert za Zavod za tumore pluća
16. prosinca 2020.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Slušaj srcem – koncert za Zavod za tumore pluća

Lions klub Kontesa Nera, Con Brio Concert Series i Hrvatski glazbeni zavod organiziraju Božićni koncert Slušaj srcem te pozivaju sve da svojim donacijama podrže ovu humanitarnu akciju.

Sredstva prikupljena na koncertu namijenjena su Zavodu za tumore pluća Klinike za plućne bolesti Jordanovac i biti će doprinos toj cijenjenoj ustanovi u njihovoj bespoštednoj borbi protiv ove strašne pandemije. 20. prosinca 2020. u 20 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu nastupit će pijanistPetar Klasan, čelisticaLiina Leijala, sopranistica Ivana Duvnjak i flautistica Marija Viktorija Barač, a na programu su pučke božićne pjesme te djela Ludwiga van Beethovena čijim se izvedbama obilježava 250 godina od rođenja ovog genijalnog skladatelja.

„Vrijeme je darivanja, a ova teška i zahtjevna vremena nisu u nama ugasila potrebu za dobrotvornim radom i plemenitu želju za darivanjem. Naprotiv, sada smo motiviraniji no ikada i pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj humanitarnoj akciji.“ – kaže Olivera Buzadžić, predsjednica LC Kontesa Nera.

Koncert se može pratiti u Velikoj dvorani HGZ-a koja prema važećim epidemiološkim mjerama ima samo 35 sjedećih mjesta te online u sigurnosti doma na sljedećoj poveznici:

Račun za uplatu donacija uz naznaku Slušaj srcem:

LC Kontesa Nera

HR4924840081106002488