Sve zapaženija beogradska kantautorica tam ima novi singl “infierno”
27. veljače 2021.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

Sve zapaženija beogradska kantautorica tam ima novi singl “infierno”

Nakon što je uspješno predstavila dinamičan singl „brži od svega“, ujedno i njeno prvo izdanje ove godine, tam se samo mjesec dana kasnije vraća s novom pjesmom „infierno“.

Riječ je o upečatljivoj baladi čiji mirniji tempo kantautorica bez sumnje prilagođava svom stilu i energiji, a u prvi plan stavlja snažne emocije, zahvaljujući kojima je rad na ovoj pjesmi tekao nevjerovatnom lakoćom.

„Bili smo u studiju i radili na drugoj pjesmi kada mi je Mihajlo Đorović (Summer Deaths) pustio beat za koji je semplirao gitare Uroša Pantića, a koji mi se na prvu jako svidio i, par dana kasnije, napisala sam „infierno“ u pola sata. Pjesma je nastala od zapisa iz telefona koje su činile moje najsirovije misli u razdoblju od nekoliko godina. U konačnoj verziji su većinski moji vokali koje sam u dahu snimila u dva pokušaja, dan nakon što je napisana“, priča tam o pjesmi te nadodaje: „Nazvana je ’infierno’, budući da kroz pjesmu provlačim mučne situacije koje se kao u paklu iznova ponavljaju bez vidljivog kraja. Naslovnica singla, koju je radio Veljko Lalović, idejno je bazirana na mitu Perzefone.“

Potpunu priču iza pjesme i opisane inspiracije tam će prikazati i u spotu koji stiže 4. ožujka.

Krajem siječnja, tam se nakon tri prošlogodišnja izdanja vratila sa singlom i spotom „brži od svega“, kojim je još jednom pokazala kakvo osvježenje donosi na regionalnu glazbenu scenu.

Foto: Veljko Lavović