Justin Bieber potvrdio objavu novog albuma te predstavio novi singl s videospotom
5. ožujka 2021.
Music Box (9494 Članci)
Podijeli

Justin Bieber potvrdio objavu novog albuma te predstavio novi singl s videospotom

Nakon tjedana i tjedana nagađanja, Justin Bieber je fanove diljem svijeta ugodno iznenadio potvrdom objave novog studijskog albuma! Naslova “Justice”, izdanje nam stiže za točno dva tjedna – 19. ožujka!

Novi album dodatno najavljuje i objavom novog singla; upravo je danas svjetlo dana ugledala nova pjesma “Hold On”, dostupna na svim digitalnim streaming servisima. Objava pjesme popraćena je i videospotom, u kojem mu se pridružuje glumica Christine Ko. Video je u manje od 12 sati od objave dosegnuo gotovo 1,5 milijuna YouTube pregleda, a dosegnuo je i 45. mjesto YouTube trending liste u Hrvatskoj:

Album “Justice” bit će za Justina Biebera šesto po redu studijsko izdanje. Iako još uvijek nije poznat detaljan popis pjesama, zasada znamo da će album sadržavati dosadašnje singlove “Anyone”, “Lonely” ft. Benny Blanco, “Holy” ft. Chance The Rapper te najnoviji “Hold On”. Uz to, otkrivena je i naslovnica izdanja te su dostupne prednarudžbe.

“U vremenu kada je puno toga krivo na ovom našem oštećenom planetu, svi žudimo za ozdravljenjem te pravdom za čovječanstvo. Prilikom rada na ovom albumu, cilj mi je bio stvoriti glazbu koja će pružiti utjehu; napisati pjesme s kojima će se ljudi moći poistovjetiti te povezati” riječi su kojima je Justin Bieber najavio novi album te nadodao: “Glazba nas može podsjetiti da nismo sami, glazba nas može povezati.”

Novi album nasljeđuje izdanje “Changes”, objavljeno u veljači prošle godine, s kojim se Justin Bieber našao i među nominiranima za ovogodišnju dodjelu nagrade Grammy; s albumom je nominiran u kategoriji Best Pop Vocal Album, singl “Intentions” ft. Quavo nominiran je u kategoriji Best Pop Duo/Group Performance, dok se sa zaraznim singlom “Yummy” našao među nominiranima u kategoriji “Best Pop Solo Performance”.

Foto: Mary Ellen Matthews