Šibenski BLOOM trag po trag do debi albuma koji stiže prije ljeta
27. travnja 2021.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Šibenski BLOOM trag po trag do debi albuma koji stiže prije ljeta

Šibenski sastav Bloom izbacio je svoj treći singl značajnog naziva “Trag”.  S prva dva singla “Ja pripadam” i “Samo smo se gledali” uveli su nas u svoj sad već prepoznatljivi pop soul zvuk, a s pjesmom “Trag” otisnuli su zadnji trag do debitantskog studijskog albuma.

Ujedno rade maleni zaokret na tragu brit popa, a u stilu Keanea. Novim singlom Bloom dokazuje još jednom da bend ne mora imati samo jednog pjevača jer ovaj put predstavljaju klavijaturista Tomu Cukrova kao glavnog vokala, zajedno s Natašom Cvitan koja je na dosadašnjim singlovima nosila vokalni dio benda. Minimalističkim pristupom aranžmanu na pjesmi “Trag” Bloom je htio pozornost prebaciti na tekst koji je i ovaj put napisala Nataša, a što su postigli zvukom “golog” klavira u izvedbi Tome Cukrova uz ritmičnu podlogu Ante Juričeva Martinčeva na bas gitari i Ivana Burića na bubnjevima.

Bloom ovim singlom najavljuje skorašnji izlazak debitantskog albuma za izdavačku kuću Croatia Records, a za pjesmu “Trag” kažu da možda i najbolje sažima ljubavnu tematiku cijelog albuma. Videospot i režiju za ovu pjesmu potpisuje Tomislav Dugandžić, a miks i master Ante Prgin Surka.

Foto: Zrinka Magazin