Albina nije prošla polufinale Eurosonga
18. svibnja 2021.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Albina nije prošla polufinale Eurosonga

Albina je u utorak 18. svibnja nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije i predstavila „Tick-Tock“, svoj pobjednički singl s Dore.

Nažalost, iako je imala velike šanse za finale nije se uspjela plasirati među 10 država koje će nastupiti krajem tjedna i boriti se za titulu najbolje pjesme Eurovizije.

Njenoj izvedbi u roterdamskoj Ahoy Areni prethodili su i zamijećeni videoisječci s proba, koji su se istovremeno našli na 1. i 2.  mjestu YouTube trending liste u Hrvatskoj i do sad zajedno skupili više od milijun pregleda.

Podsjećamo, Albina je odlazak na Euroviziju izborila 13. veljače uvjerljivom pobjedom na Dori, prikupivši najviše glasova od žirija i publike. „Tick-Tock“, čiji su autori Branimir MihaljevićMax Cinnamon i Tihana Buklijaš Bakić, neposredno je nakon objave osvojio hrvatske glazbene ljestvice te se i nakon više od tri mjeseca nalazi pri samom vrhu najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru. Za singl je predstavljen i službeni videospot čiji zbrojevi pregleda iznose više od dva milijuna, koliko je puta pregledan i Albinin nastup na Dori.