Pocket palma remiksirala “infierno” beogradske kantautorice tam
28. lipnja 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Pocket palma remiksirala “infierno” beogradske kantautorice tam

Singl „infierno“ beogradske kantautorice tam dobio je novu verziju u obliku remixa koji je kreirao zagrebački duo pocket palma! Pjesma je tako dobila potpuno novi, synthwave zvuk.

Ovaj je remix potpuno promijenio atmosferu pjesme iz toga da je sam slušaš i tuguješ u 80s sad bop – plešeš i malo si tužan, ali uživaš. Zbog te razlike u vajbu imam osjećaj da izbacujem potpuno novi singl“, objašnjava tam i nadodaje: „Ja sam veliki fan pocket palme još od njihove prve pjesme, a nedavno smo utvrdili da je osjećaj obostran, tako da je suradnja došla prirodno. Čim je pjesma izašla tražili su stemove i jako brzo su mi poslali gotov remix kojim sam oduševljena. Jedva čekam da radimo još projekata zajedno.“

R&B balada „infierno“ predstavljena je krajem veljače i popraćena spotom koji nosi snažnu poruku i crpi inspiraciju iz grčke mitologije, a njome se tam, čije su pjesme sve zapaženije i među hrvatskom publikom, još jednom istaknula kao glazbenica i kantautorica.

Uz emotivnu „infierno“, ove je godine predstavila i hvaljene autorske singlove „brži od svega“ i „aj ćao“ za koje je objavila i atraktivne videospotove, a hrvatska će publika njene pjesme imati priliku ovog ljeta slušati i uživo tijekom njenog nastupa na Regius x Muzika.hr festivalu u Šibeniku, koji će se održati od 9. do 11. srpnja.

Foto: Veljko Lalović