Billie Eilish otkrila novi, mračniji singl i spot “NDA”
9. srpnja 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Billie Eilish otkrila novi, mračniji singl i spot “NDA”

Do objave drugog studijskog albuma Billie Eilish dijeli nas još nekoliko tjedana, a popularna je glazbenica u međuvremenu obožavateljima otkrila još jedan dio iščekivanog izdanja.

Njen novi singl „NDA“ donosi mračniji zvuk u odnosu na druge pjesme otkrivene ove godine, a popraćen je i videospotom. Iščekivani studijski album „Happier Than Ever“ Billie će objaviti 30. srpnja, a već smo imali priliku poslušati nekoliko pjesama koje će se na njemu naći – „my future“, „Therefore I Am“, „Your Power“ te nedavno otkrivenu „Lost Cause“, čiji je spot sama režirala.

Podsjećamo, Billie Eilish jedna je od najuspješnijih glazbenica gen-z generacije, koja je svojim debitantskim singlom „ocean eyes“ u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svijet. Prvim studijskim albumom „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“ ona i njen brat FINNEAS, s kojim stvara glazbu, obilježili su dodjelu Grammy nagrada održanu 2020. godine, osvojivši priznanja u svim ključnim kategorijama. Billie je tako ispisala povijest kao najmlađa glazbenica kojoj je to uspjelo.

Svestrana je 19-godišnjakinja i ove godine policu ukrasila novim Grammy priznanja, a uz najavu novog albuma, 2021. je već obilježila dokumentarnim filmom „The World’s A Little Blurry“, objavom knjige „BILLIE EILISH“ obogaćene stotinama do sad neviđenih fotografija.