Zoran Predin obukao čarape ispod sandala i otkrio novi singl
18. srpnja 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Zoran Predin obukao čarape ispod sandala i otkrio novi singl

Visoke temperature i sredina srpnja privukli su na našu obalu ne samo turiste već i brojne glazbenike. Tko i gdje ljetuje, s kim, u kojoj se uvali kupaju, gdje su im koncerti?

Sve su to pitanja na koja glazbenici tradicionalno odgovaraju predstavnicima sedme sile. Pretraživanjem društvenih mreža i u potrazi za nekom ljetnom senzacijom, naišli smo i na sliku Zorana Predina koji se odmara na Krku, a njegov čudan modni odabir nas je ostavio u čudu. Ispod fotografije je još čudnije objašnjenje.

Nepoznati autor fotografije navodi:
“U Vrbniku na Krku u potrazi za originalnom Žlahtinom. Pitanje: Jel’ moguće da je Zoran obukao čarape ispod sandala ili je to fotomntaža? Nazvali smo Zorana, koji je sve kategorički zanijekao. Kaže, da se dobro vidi, da su sandale barem pet brojeva prevelike i da je sve providna fotomontaža.”

Naravno, još bi mu i povjerovali da se baš tako – “Čarape ispod sandala” ne zove njegov drugi službeni singl i spot kojim najavljuje hrvatsko vinilno izdanje “Gastarbajter trubadur”. Ovaj ljetni mega hit je unikum u njegovom autorskom opusu u kojem se ovaj sjajan kantautor suočava s najnovijim modnim trendovima. Informacija iz svijeta visoke muške mode, da je ovog ljeta moderno stavljati čarape ispod sandala, gadno se sukobila s njegovom dosadašnjom osobnom estetikom, pa je osjetio jaku potrebu, da kroz pjesmu javno objasni svoj stav.

Jel Predin zaista šeta po Krku u čarapama ispod sandala ili će vlasnik sandala priznati fotomontažu kako bi nasmijao javnost, ostaje nepoznanica. Iako se o ukusima ne raspravlja, naša preporuka je da čarape ostavite za hladnije dane, ali zato svakako poslušajte hit “Čarape ispod sandala” Zorana Predina.