Vanna slavi 30 godina karijere u Areni Zagreb
11. studenoga 2021.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Vanna slavi 30 godina karijere u Areni Zagreb

Vannin singl “Pjesma o tebi” posljednjih je tjedana pokorio sve domaće top liste, a već je neko vrijeme i na prvom mjestu službene top liste najemitiranijih domaćih singlova. Pjesma se našla između ostalog i u konkurenciji za Hit listopada nagrade Cesarica.

“Pjesma o tebi” još je jedna od uspješnica proizašlih iz radionice Gorana Kovačića, a glazbu i tekst za singl potpisuje upravo Vanna. Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora ove godine obilježava i 30 godina glazbene karijere, a veliki jubilej Vanna će proslaviti i sa svojim obožavateljima.

Vanna će tako prvi put nastupiti u zagrebačkoj Areni 5. veljače sljedeće godine, a za koncert se već neko vrijeme priprema te mu se jako veseli. Pjevačica je najavila pravi spektakl.

Ponudit ću najbolje od sebe. Imam osjećaj da mi sad ljudi vjeruju. Trideset godina je puno i napravit ću presjek svega što sam dosad napravila i potrudit ću se pjevati sve one pjesme koje publika voli. Odlično funkcioniram sa svojim bendom i tu energiju osjeti i publika, a što se tiče Arene, za mene su svi koncerti jednako veliki. Velik mi je bio i koncert u ‘Dnevnom boravku’ jer se stvorila jedna fenomenalna atmosfera. Ne krijem zadovoljstvo ni što su moje autorske pjesme tako dobro primljene. Mame mi često šalju videa u kojima njihova djeca pjevaju pjesmu Puna memorija. Pomislim kako je to lijepo što će im baš ta pjesma značiti jednog dana kad odrastu“, istaknula je Vanna.

Vanna novu glazbu stvara s jednako energije kao i prvoga dana, kada je koautorski stvarala pjesme u svojem 90-tih godina iznimno popularnom sastavu “ET”, što osjeća i njezina vjerna publika. Jedna od naših najboljih pjevačica već godinama piše vlastite autorske pjesme i surađuje s ponajboljim domaćim autorima. Njezine pjesme uvijek pronađu svoj put do vrhova top-lista domaćeg radijskog etera.

Za koncert u Areni pripremila je brojna iznenađenja, a hitovi “Ako je vrijedilo išta”, “Puna memorija”, “Kao da me nema” i “Loš trenutak” samo su neke od pjesama kojima je osvojila publiku i koji će se naći na njezinu repertoaru u Areni.

Ulaznice za Vannin veliki koncert možete nabaviti u sustavu Eventim.