Lorde otkrila videospot za novi singl “Mood Ring”
19. kolovoza 2021.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

Lorde otkrila videospot za novi singl “Mood Ring”

Lorde nastavlja otkrivati singlove i popratne spotove s nadolazećeg albuma “Solar Power” koji će biti objavljen ovog petka 20. kolovoza.

Spot za novi singl “Mood Ring” radila je zajedno s Joelom Kefalijem, a pjesmu je napisala i producirala zajedno s Jackom Antonoffom, dok su back vokale snimile Phoebe Bridgers i Clairo.

“Ovo je pjesma oko koje sam jako uzbuđena, zabavna mi je. Naravno, dok sam radila album istraživala sam 60-e i Flower Child kulturu. Htjela sam razumjeti život u komuni, napuštanju društva i pokušaju povratka u društvo. To je dosta utjecalo na mene dok sam pisala album. Jedna stvar koja mi se čini kao velika paralela između tog i našeg vremena je naša wellness kultura i kultura duhovnosti, pseudo-duhovnosti, wellnessa i pseudo-wellnessa. Stvari poput konzumiranja makrobiotičke veganske dijete ili čitanja tarot karti ili horoskopa. Ovo su neke od stvari o kojima se razglabalo i u tom nekadašnjem razdoblju, a danas moje prijateljice i ja također razglabamo o njima. I onda sam mislila – u svemu ovome postoji pop pjesma. Tako da je ovo donekle moj satirični pogled na cijelu tu vibru”, rekla je Lorde.

Lorde će u sklopu velike turneje kojom slavi novi album posjetiti i Hrvatsku, a nastupit će na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku 18. lipnja 2022. godine, ali i sljedećeg dana zbog velike zainteresiranosti. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim ili OVDJE.

Foto: Ophelia Mikkelson Jones