Počinje Outlook festival!
8. rujna 2021.
Music Box (9470 Članci)
Podijeli

Počinje Outlook festival!

Nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na tvrđavi Punta Christo pored Pule, Outlook festival u četvrtak, 9. rujna uplovljava u prekrasnu uvalu The Garden Resorta i diskoteku Barbarella’s u Tisnom, a započinje velikim koncertom otvorenja.

Najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture – Outlook Origins u ovogodišnjem posebnom i intimnijem izdanju otkriva i slavi glazbene temelje koji su bili dio festivala u ranijim godinama, a uvod u četiri nezaboravna festivalska dana dati će veliki koncert otvorenja koji zauzima mjesto u diskoteci Barbarella’s 9. kolovoza, a predvode ga ikone drum’n’bass glazbe: Chase & StatusShy FXDynamite MC i Children of Zeus.

Kroz pet dana i pet noći, pozornice Outlooka zauzeti će preko 150 izvođača koji će naglasiti već spomenute temelje: dubstep, dub, reggae, drum’n’bass, jungle i grime i time ovo svjetsko slavlje sound system kulture učiniti nezaboravnim te okupiti plesače do ranih jutarnjih sati!

Festivalske regionalne ulaznice u ograničenoj količini mogu se nabaviti u pretprodaji kroz ticketing sustav Entria, kao i u lancu prodajnih mjesta. Uz festivalske, nedavno su u prodaju puštene i dnevne ulaznice, kao i ulaznice za After Partyje koji će se održati u diskoteci Barbarella’s. Festivalska ulaznica ne uključuje Boat Paryje i After Partyje, one se prodaju odvojeno.