Pop zvijezda u nastajanju tam ima novu pjesmu koju je radila s pocket palmom
3. prosinca 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Pop zvijezda u nastajanju tam ima novu pjesmu koju je radila s pocket palmom

Tam, kantautorica i pop zvijezda u usponu koja je svojim talentom i kreativnošću sebe pozicionirala na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni, donosi pravo glazbeno osvježenje.

U pitanju je novi singl pod nazivom „usne uz rebra (nanana)“, koji potpuno novim zvukom predstavlja mladu autoricu u nešto drugačijem svjetlu. Pjesma je nastala u suradnji s pop duom pocket palma te Fantomom (Petar Wagner), koji su zaslužni za produkciju.

„Pjesma ’usne uz rebra (nanana)’ je nastala krajem ljeta u Zagrebu u suradnji s predivnim i pretalentiranim glazbenicima. Najljepši dio rada na njoj je što je najprirodnije proizašla iz prijateljstva i zajedničkih glazbenih tendencija. Fantom je jedan od producenata singla ’brži od svega’ koji je izašao u siječnju ove godine, a pocket palma su u lipnju uradili sjajan remix pjesme ’infierno’. Pjesma je potpuno drugačija u odnosu na moje prethodne singlove, mračnija je i prikazuje neku drugu stranu mene, kako glazbeno tako i tekstovima“, priča tam o novom izdanju. Uz singl je objavljen i senzualni visualizer, za čije je kreiranje bio zadužen poznati modni fotograf Goran Popovski. Ovo je njihova prva suradnja do sada i tam je veoma sretna što je konačno došlo do nje. „Dobar dio snimanja je bio improvizacija i DIY, ali je upravo to učinilo cjelokupni proces veoma zanimljivim.“

Tekst pjesme „usne uz rebra (nanana) govori o djevojci koja ne voli sebe i koja želi pobjeći od svega radeći loše stvari. Ona ne želi živjeti u stvarnosti, već u nekoj paralelnoj stvarnosti. Ovo je prvi put da kantautorica piše u trećem licu te je veoma zadovoljna krajnjim proizvodom. Iako to nije bio prvobitni plan, prija joj što je uradila jednu malo senzualniju i mračniju pjesmu, a ona i producentski tim odradili su uistinu fenomenalan posao.

Bilo nam je neizmjerno drago napokon surađivati s tam, što priželjkujemo još otkad je izbacila prvi singl, a još nam je draže što se ova suradnja rodila iz prijateljstva. Rad na ovom singlu nas je još više zbližio i počašćeni smo što je Tamara imala dovoljno povjerenja u nas i Fantoma te nam dala nam svu kreativnu slobodu, kako bismo zajedno mogli napraviti nešto malo drugačije od njenog uobičajenog opusa“, kažu Anja Papa i Luka Vidović (pocket palma).

Njihovo mišljenje dijeli i Fantom, koji se također osvrnuo na pjesmu: „Ova suradnja pokazuje da se glazbena scena u regiji napokon ponovo spaja i nadilazi žanrovska ograničenja. Vibe je kao 80-ih, svatko ima svoj stil, ali se družimo, zajedno stvaramo, a tako nastane nešto sasvim novo i neobično kao što je ova pjesma.“

Foto: Veljko Lalović