Zagrebački akustični sastav Kali Lago objavio istoimeni debitantski EP
13. siječnja 2022.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Zagrebački akustični sastav Kali Lago objavio istoimeni debitantski EP

Zagrebački akustični sastav Kali Lago objavio je svoje prvo izdanje u obliku EP-a koji sadrži sve dosadašnje objavljene singlove.

Pjesme su iznova smiksane i masterirane od strane Antonina Šimića i Filipa Majdaka kako bi zajedno činile povezanu cjelinu. Naslovnicu EP-ja je napravio Vedran Husremović koji je zadužen za dosadašnje videospotove te fotografije benda. Singlovi poput “Uši na tračnice” i “Sasvim sam” su dobro zaživjeli u radijskom eteru diljem Hrvatske, ali i Slovenije i BIH, dok je pjesma “Strah” sudjelovala u humanitarnoj akciji HDS-ZAMPA za obnovu Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku i u područnom odjelu u Petrinji.

“Željeli bismo zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali u nastanku ove skromne cjeline. Antoninu Šimiću iz našeg matičnog Greenwood studija na sveobuhvatnoj pomoći i suradnji, Filipu Majdaku na kreativnim idejama i prijateljskoj podršci, našim prijateljima Martinu Bajsiću, Miji Gazdović i Dini Jelusiću na gostovanjima, Vedranu Husremoviću na spotovima i fotografijama te konačno Silviji Kovačević (KOSI) i Nikolini Žabčić na naslovnim ilustracijama i animacijama za pojedine pjesme. Pjesme smo poredali, po našem mišljenju, jedinim ispravnim redoslijedom i slušatelja upućujemo da da priliku čuti 21-minutnu cjelinu pjesama koje je ovaj bend entuzijastično radio manevrirajući između beskrajne neizvjesnosti epidemije, potresa i gubitaka prijatelja”, izjavio je Marin Novak.

Foto: Vedran Husremović